Hôtel Van der Valk

Met zijn centrale ligging in het hartje van België, is het hotel Van der Valk Nijvel-Zuid**** makkelijk te bereiken vanuit Brussel, Charleroi, Louvain-la-Neuve, Bergen en Namen. Het hotel ligt aan de A7/E19 Brussel-Parijs en vlak bij het historische centrum van Nijvel en de voornaamste businesscentra van Waals-Brabant. Het is uitgerust met een bijzondere en multifunctionele businessinfrastructuur.

Vergaderingen en seminaries

Het hotel Van der Valk Nijvel-Zuid**** telt maar liefst 15 vergader- en seminariezalen. Deze zijn volledig personaliseerbaar en uitgerust met de beste technologie. Amsterdam, Rome, Sidney … Elke zaal draagt de naam van een grote wereldstad, waardoor je je op vakantie waant. De grootte ervan varieert van 19 m² tot 930 m², met een capaciteit tussen 4 en 950 personen, afhankelijk van de opstelling. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten activiteiten: werkvergaderingen, seminaries, opleidingen, productlanceringen, commissievergaderingen, colloquia, recepties … Sommige zalen hebben een privéterras, andere zijn uitgerust met een bar of bieden een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. Voor de pauzes worden coffee corners opgesteld om gesprekken te bevorderen en je te laten ontspannen.

Kamers

Het hotel Van der Valk Nijvel-Zuid**** biedt 155 ruime, comfortabele en rustgevende kamers (22 tot 45 m²). Sommige kamers hebben een balkon met uitzicht op het buitenzwembad of de wijngaard. Andere beschikken over een zithoek en een badkamer met jacuzzi. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, een satelliettelevisie, een minibar (gratis frisdrank) en hoogkwalitatief beddengoed.

Voorzieningen

Met een uitgebreid gamma aan voorzieningen en services biedt het hotel Van der Valk Nijvel-Zuid**** voor elk wat wils: een restaurant met een heerlijke Franse en internationale keuken, een brasserie met een overdag geopende bar, een knusse zithoek waar je ‘s avonds van een cocktail kan nippen of wijn kan proeven, een binnen- en buitenzwembad, een wellnessruimte, een fitnessruimte en een gratis parking van 350 plaatsen.

Venue Details
Photos
Venue Details
Venue Map