Veelgestelde vragen

1. Vul alle velden in en omschrijf je activiteitssector zo gedetailleerd mogelijk.

2. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via mail.

3. Indien een andere deelnemer jouw activiteitssector al heeft ingenomen, neemt ons team binnen de 48 uur via e-mail of telefonisch met jou contact op om een latere datum die voor jou past, voor te stellen.

4. Je ontvangt een mail met de uitnodiging om het bedrag te betalen, samen met de factuur. Gelieve meteen te betalen om je activiteitssector te reserveren.

5. Ons team begint te prospecteren om je zo veel mogelijk gekwalificeerde leads te garanderen.

6. Een week voor het evenement ontvang je alle praktische informatie in verband met het evenement via mail om de bewuste dag te kunnen voorbereiden.

7. De dag van het evenement: nu is het jouw beurt! We bieden je 100% garantie op contacten!

1. Vul alle velden in en omschrijf je activiteitssector zo gedetailleerd mogelijk.

2. Je ontvangt een bevestiging van je formuleaanvraag via mail.

3. Ons team neemt binnen de 48 uur via e-mail of telefonisch met jou contact op om te bespreken welke data je interesseren.

4. Je ontvangt een bevestiging van je gekozen data via mail.

5. Je ontvangt een mail met de uitnodiging om het bedrag te betalen, samen met de factuur. Gelieve meteen te betalen om je activiteitssector voor de verschillende evenementen te reserveren.

6. Ons team begint te prospecteren om je zo veel mogelijk gekwalificeerde leads te garanderen.

7. Een week voor elk evenement ontvang je alle praktische informatie in verband met het evenement via mail om de bewuste dag te kunnen voorbereiden.

8. De dag van het evenement: nu is het jouw beurt! We bieden je 100% garantie op contacten!

Een inschrijving annuleren is alleen mogelijk via mail. De annulering moet minstens 10 werkdagen vóór de dag van het evenement gebeuren en geeft recht op een volledige terugbetaling van de deelnamekosten of een datumverplaatsing indien beide partijen daarmee akkoord gaan.

Bij een annulering na deze termijn, vindt er geen terugbetaling plaats, ongeacht de reden van de annulering. Elke deelnemer heeft het recht zich te laten vervangen op voorwaarde dat de organisatrice dit valideert.

Discovery Meeting® behoudt zich het recht voor om het evenement uit te stellen als het minimumaantal deelnemers (25) niet is bereikt.

Een van je inschrijvingen naar een andere datum verplaatsen kan alleen via mail. Dat moet minstens 10 werkdagen vóór de dag(en) van het evenement gebeuren. Ons team zal opnieuw met jou contact opnemen zodat je een of meerdere nieuwe data kan kiezen, afhankelijk van de beschikbaarheid van je activiteitssector.

Bij een aanvraag via mail na deze termijn, wordt de datum niet verplaatst, ongeacht de reden. Elke deelnemer heeft het recht zich te laten vervangen op voorwaarde dat de organisatrice dit valideert.

Discovery Meeting® behoudt zich het recht voor om het evenement uit te stellen als het minimumaantal deelnemers (25) niet is bereikt.

Voor elke gevalideerde inschrijving via mail wordt een factuur opgesteld. Die moet na ontvangst onmiddellijk worden betaald, zoals vermeld in onze algemene verkoopvoorwaarden.

Next events
21 oktober 2022
2 december 2022