Hotel Nazareth

suspended

Het evenement

Maak kennis met een veertigtal ondernemingen via een innovatief en uniek netwerkconcept. Positioneer jezelf zonder tijdverlies in een economische markt in volle ontwikkeling en ontmoet tijdens dit evenement grote en kleine bedrijven uit alle activiteitssectoren. Een buitenkans om je business te doen groeien voor een deelnameprijs van 245 euro excl. btw.

Deze activiteit is een echte methodische en georganiseerde prospectiesessie. Elke deelnemer krijgt er de kans om zich aan alle aanwezige ondernemingen voor te stellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je krijgt exact 2’30” om je onderneming voor te stellen en het publiek te overtuigen. We kijken strikt toe op de timing. Een gongslag geeft het woord aan de volgende. Zo komt iedereen even lang aan bod.

Je tussenkomst is vlot en in je pitch overtuig je door meteen ter zake te komen. Via een slim doorschuifsysteem met tafels krijg je de kans om je voor te stellen, maar ook om je netwerk te delen, leads te krijgen en rechtstreeks afspraken te maken.

Er worden pauzes ingelast zodat je de banden met de andere deelnemers kan aanhalen, terwijl je de hele namiddag door à volonté geniet van onze hartige en zoete catering. We stellen je materiaal ter beschikking om je in de beste omstandigheden te laten prospecteren.

Wie neemt eraan deel?

De deelnemers aan de Discovery Meeting®-sessies zijn bederijfsleiders, beslissingnemers en commerciële verantwoordelijken. De ondernemingen die ze vertegenwoordigen, zijn als volgt verdeeld: 20% grote ondernemingen, 50% kmo’s en 30% zelfstandigen, start-ups en jonge ondernemingen. Elke deelnemer verbindt zich ertoe om je in contact te brengen met de persoon in zijn onderneming die bij jouw activiteit betrokken is.

Event Details
 • Start Date
  24 November 2022 12 h 00 min
 • Address
  Autosnelweg E-17, 9810 Nazareth-Gent Gent
 • Prijs

  245 euros exc. btw

Welkomstbalie door de hostessen en opening van de Walking Lunch

Netwerkactiviteit van 13.15 uur tot 17.00 uur: OO.
In de namiddag staan ​​3 stationwagons gepland.

Netwerkactiviteit afsluitende borrel

Event Details
 • Start Date
  24 November 2022 12 h 00 min
 • Address
  Autosnelweg E-17, 9810 Nazareth-Gent Gent
 • Prijs

  245 euros exc. btw

Sponsors