Concept

In een notendop

Een Discovery Meeting® is een netwerkevenement dat verschillende ondernemingen met elkaar in contact brengt met als doel om bijzondere opportuniteiten tussen hen tot stand te brengen.

Dankzij de werk- en prospectiesessies bouw je een nieuw zakelijk netwerk uit terwijl je je business boost. De sessies, gebaseerd op ontmoetingen tussen ondernemers, worden vandaag beschouwd als echte business facilitators die je bijstaan in je commerciële aanpak.

In tegenstelling tot de traditionele netwerkactiviteiten, stelt iedere deelnemer zich in 2’30’’ aan alle aanwezige bedrijven voor. Je krijgt de kans om in vier uur tijd, via een slim doorschuifsysteem met tafels, een veertigtal ondernemingen te overtuigen. We bieden je 100% garantie op contacten. Je zal als enige je activiteitssector vertegenwoordigen, een echte meerwaarde om te overtuigen. We zorgen voor de zichtbaarheid van je merk gedurende het volledige evenement. Creëer nieuwe zakelijke opportuniteiten, ontmoet nieuwe partners, vul je adressenlijst aan, wissel best practices met elkaar uit. Er worden tijdens de gesprekken aan tafel op een strategische en passende manier momenten ingepland om rechtstreekse afspraken te maken met ondernemingen die nuttig zijn voor de groei van je zaak. Alles wordt methodisch georganiseerd, zodat je geen prospectietijd verliest.

Na het evenement ontvang je een document met alle ingeschreven ondernemingen en met de ondernemingen waarmee je tijdens de kennismakingsnamiddag een match had. Dit document, de zogenaamde Follow-up, is een echt instrument op maat om je prospectie voort te zetten.

Voor wie en hoe?

De deelnemers aan de Discovery Meeting®-sessies zijn zaakvoerders, bedrijfsleiders, owners, commercieel directeurs van grote en kleine bedrijven uit alle activiteitssectoren. Elk evenement verwelkomt gemiddeld 20% grote ondernemingen, 50% kmo’s en 30% ZKO’s, zelfstandigen, start-ups en jonge ondernemingen. Iedereen vindt er zijn gading.

Ons team begint te prospecteren zodra je ingeschreven bent. Zo garandeert het je zo veel mogelijk gekwalificeerde leads. Van 12 tot 17 u. vindt de activiteit Hard-Networking plaats. Bij je aankomst ontvang je het zogenaamde routingdocument met daarop je parcours van de dag. Via een systeem van rondetafelgesprekken kan je je in een namiddag tijd aan alle aanwezige ondernemingen voorstellen. Een uniek concept in België.

Waar en wanneer?

Het is een rondtrekkende activiteit die overal in Brussel en Wallonië plaatsvindt, en binnenkort ook in Vlaanderen. De ontmoeting wordt telkens georganiseerd op een prestigieuze, aantrekkelijke of echt atypische locatie.

Je maakt elke maand, of volgens je noden, kennis met ondernemingen die willen groeien en op zoek zijn naar nieuwe zakelijke opportuniteiten.

Er worden jaarlijks 15 tot 18 Discovery Meeting®-sessies georganiseerd met een frequentie van een of twee evenementen per maand.

Een doeltreffende, methodische en georganiseerde activiteit waar een gezellige sfeer onder de deelnemers heerst. Een innovatief concept voor een doeltreffende prospectie, zonder tijdverlies.
Next events
2 December 2022